Ode aan mijn cursisten

Ode aan mijn cursisten

De afgelopen twee weken zijn voor mij hectisch geweest. Boosheid en verdriet te verwerken terwijl mijn ‘zaken’ (neuswerk detectie en speuren en overige cursus aanbod) gewoon door moeten gaan… resultaat: Minke krijgt migraine 🙁

Maar dan…

  • heb ik cursisten die zo intens genieten van hun speurles dat ook ik weer helemaal blij wordt…
  • heb ik cursisten die regelmatig wat lekkers meenemen voor bij de koffie tijdens detectielessen…
  • heb ik cursisten die fanatiek super locaties regelen om in te trainen…
  • heb ik cursisten die net zo blij zijn als ik dat we eindelijk een wc hebben in de trainingsloods (en wauw wat is ie mooi geworden Hans Martijn)…
  • heb ik cursisten die mij zelfs helemaal naar huis vergezellen nadat we op locatie hebben getraind en ik scheel zie van de hoofdpijn…

En vanavond… vanavond ga ik weer certificaten uitdelen want naast alle gezelligheid heb ik cursisten die keihard werken en hierdoor ook nog super prestaties neerzetten.

Ik wil alleen maar even zeggen dat ik blij ben met jullie!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi! Ik ben Minke. Mijn hele leven lang spelen dieren een belangrijke rol. Als jong meisje ben ik opgegroeid in Zuid Afrika en heb altijd huisdieren gehad. Op mijn blog lees je alles over mijn passie voor dieren en mensen.

Lees hier meer over mij >>