Workshop EHBO Hond en Kat

Workshop EHBO Hond en Kat

Kun jij herkennen wanneer jouw hond lijdt aan oververhitting? Weet je dan ook wat je moet doen? En stel dat je hond tijdens het spelen in een stuk glas is gaan staan? Wat doe je bij een slagaderlijke bloeding?

Tijdens deze introductie workshop ‘proef’ je aan een aantal thema’s binnen de eerste hulp voor dieren die voor jullie als hondenschool instructeurs maar ook als wandelaars van belang kunnen zijn. Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met eigen honden van deelnemers (mits deze daar geschikt voor zijn) of er kan een beroep worden gedaan op de honden van Reflections by Minke van den Bergh. Tijdens mijn werkzaamheden als docent Dierverzorging heb ik jarenlang de lessen Dieren EHBO verzorgd op MBO niveau. Door (bij) scholing en vakliteratuur houd ik mij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en pas ik mijn workshops en cursussen daarop aan.

Onderwerpen:

  • Spoedonderzoek
  • Shock herkennen
  • Oververhitting/Onderkoeling
  • Overige spoedeisende ziektebeelden
  • Reanimatie

Voor de duidelijkheid: het is dus geen volledige Dieren EHBO cursus. Bovenstaande workshop duurt ongeveer 3 uur en wordt gegeven in Sappemeer. De workshop kan ook gegeven worden op locatie naar keuze (mits geschikt), er worden dan wel reiskosten (€0,29 per km) in rekening gebracht. Volledige Dieren EHBO cursussen kunnen OOK, op aanvraag, verzorgd worden. Informeer naar de mogelijkheden!

Waar: Achterdiep NZ 48, 9611 BT Sappemeer
Wanneer: voor groepen op aanvraag / start bij individuele opgave bij voldoende aanmelding
Kosten excl. examen: €150,- (excl. BTW) €175 (incl. BTW)
Kosten incl. examen: €200 (incl. BTW)
Aantal deelnemers: 6 a 8 personen